5 Ocak 2011 Çarşamba

İyi Ki Kitaplar Var...1

* Kimse kimseyi tanıyamaz, tanıdığımızı sanırız, tanıdığımız kadarına inanırız. Eğer gerçekten tanırsak, kimse kimseyle arkadaş bile olamaz. Gerçekler her zaman güzel olmayabilir. Bazen ne kadar az şey bilirsen, o kadar iyidir. (Ahmet Ümit - Kavim)
 
* Sen bir parça da olsa benimdin, ben ise tüm kalbimle senin. (Reşat Nuri Güntekin - Çalıkuşu)

* Herkes kan ve kemikten yapılmıştır. Fark; yürek ve niyettir. (Marlo Morgan - Bir Çift Yürek)

* İnsanlar söylediklerinizi ya da yaptıklarınızı unutur ama onlara neler hissettirdiğinizi asla unutmaz. (Adam Fawer - Empati)

* Hatırlamak güzeldir derler. Hayır, değildir. Anılar bir an için bizi gülümsetse bile hemen sonra elimizi uzatıp tutmaya çalıştığımızda silinip giderler ve ne yaparsak yapalım ancak acı verirler.  (Kürşat Başar - Başucumda Müzik)

* Birini sevmen için elle tutulur bir neden bulamiyorsan onu sahiden seviyorsun demektir...(Kürşat Başar - Başucumda Müzik)

* Hayat, birbirinden ayırdıklarını, kısa bir müddet için tekrar yaklaştırır gibi olsa bile, uzun zaman yan yana bırakmıyordu. Geçen günleri bir daha geri getirmek mümkün değildi ve sadece hatıralar, iki insanı birbirine bağlayacak kadar kuvvetli değildi... (Sabahattin Ali - Kuyucaklı Yusuf)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder