3 Nisan 2015 Cuma

dipsiz kuyu

kendime çok yükleniyorum bu bilinen bir gerçek ama diğer türlüsünü de beceremedim sanki hiç değil mi yani birilerine bir şeyler anlatacak olsam mesela tamam da kendime laf anlatamıyorum neden bu kadar karışık ki bu işler karışık mı karışık evet değil mi öyle belki bilmiyorum onu sen söyleceksin söyleyeyim tabii neden söylemeyeyim ama nasıl söyleyeyim bi başlasan gerisi gelebilir aslında ama ya gelmezse ya tutukluk yaparsa ya dökülmezse kelimeler ya bu kafamın içindekileri birileri gerçekten anlarsa oda karanlık ondan mı diyorsun babı esrar mı o çalan dur kafamı karıştırma sen de daha beter zaten hava soğukmuş bugün yeme içme evden de çıkma dediler hahaha bana dediler la tahzen her şey geçer dayanmak lazım tamam lazım da nasıl niye böyle oldu daha kolay olacak diye ummuştum o niye düştü oraya ben yüzme bilmem ki ya o denizde boğulursam sonunda yok yok bi şey olmaz daha çekeceklerin var senin kolay mı öyle o işler ya bunlar çok daha zorların hazırlanman içinse olsun varsın o da kabul ama şu tahammül eşiğimi biraz daha yukarı çekebilmem lazım onu nasıl yapacağız rüyanda gülüyordun hatırlıyor musun sanki yıllar öncesi gibiydi çok gerçekti çok yandı canın biliyorum ama dayanabilirmişsin ki yandı o kadar hem o daha yanar ben sana söyleyeyim koy elini şimdi oraya hah evet koydun mu güzel hissediyorsun değil mi daha atar o bunlar ne ki ağlıyor musun sen hiç yakışıyor mu bir çuval inciri berbat edeceksin aman sanki umrumda başlatma şimdi dur bi öyle deme önce bi düşün dokuz hafta oldu olmadı mı bak geçiyor görmüyor musun muhakeme kabiliyetini mi kaybettin her şeyi mantıkla açıklayamazsın kelimelerle de olmaz zaten onlar da acıtır çiviler de acıtır can bu yanacak tabii ki yanmadan nasıl adam olacaksın ne adam olmak istemiyor musun hiçbir halta yaramak umrunda değil mi saçmalama buna kendin bile inanmadın hıhı sıkışınca gözlüğünü düzelt hemen bi de sol gözünü kıs tam olsun hah aferin bir işi yapıyorsan tam yapacaksın hem neden konudan sapıyorsun neden iyi ihtimalleri düşünmekten bu kadar korkuyorsun neden kaçıyorsun kimden nereye kadar bu daha ne kadar devam edebilir topla artık kendini ağır mı herhalde ağır kimse hafif olacağını söylemedi ki hem hani sen zoru severdin her şeyi bir kenara atıp bir de yalancı mı olacaksın lan zaten bir yalanı yaşamıyor muyum ben o ayrı o ayrı şu ellerimi görüyor musun artık acımıyorlar bile bu ne demek anlıyor musun buna bile alışmaya başlıyorum demek istemiyorum alışmak falan ben kafamın içi kapkaranlık dipsiz bir kuyu ve ben hızla
d
ü
ş
ü
y
o
r
u
m
 

7 yorum:

  1. Ah canımcım zor ama çekiliyor işte. Zaman alacak. Bu sürede kendini koruman gerek.

    YanıtlaSil
  2. Ah canımcım zor ama çekiliyor işte. Zaman alacak. Bu sürede kendini koruman gerek.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burç yorumu gibi olmuş ama bu. :) Zaman alacak, farkındayım. Patlayamayacağım için de doldukça bir yerden boşaltmak lazım. Geçer geçer.

      Sil
  3. ilahi Mustafa, burç yorumu mu?

    yaşamayan bilemez lafını çok seviyorum ben ayrıca.

    geçer ama ezer geçer bazı şeyler de.


    yaaaa...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seviyesizce bir yorum oldu o, farkındayım. Pardon.

      Geçmiyor ama. Şu sıra geçmiyor. Yaşamayan bilemez ama yaşayan biliyor, onun için söylüyorum. Ezsin, geçsin de ezsin yani. Hep kendimden yiyorum. Kendime yakışmayacak bir şey yapmak istemiyorum. Dibe vurdum, artık tek yön yukarısı kaldı diye düşünüp umutlanmak istiyorum. Beceremiyorum. İnanmadan söylediğim için kendime ayrıca kızıyorum. Hayatımın kendime en uzak olduğum dönemini yaşıyorum. Bu yeni Mustafa'yı sevmedim. İçimden konuşmak gelmiyor ki hahaa, ben ve ağzımın üstüne gitmesi yan yana yazılınca çok abes duran iki kavram yani.

      Yaaa.. Bir de kafamın en derinlerinde yaşayan bir eski ben var ve ileride gelip burayı okuyup kendime ölesiye giydireceğime dair bir his var içimde. O günün gelmesini o kadar çok istiyorum ki.

      Sil
  4. Seviyesizce bulmadımdı da, aklıma gelmemişti böyle yorumlanacağı :)

    yaşamayan bilmez diyorum, yani öğüt vermek istemiyorum, bana verilenler bi işe yaramamıştı çünkü.

    sadece geçiyor ama iz bırakıyorlar her ne iseler; aşk ya da başka bir mevzu,

    sabır işi sonuçta.

    ama sağlam dur nasıl yaparsan yap

    çünkü bazen yara izi sandığın kadar derin olmayabiliyor
    ya da başka bir izin açılmasını engelliyor

    boşuna bıçak yememiş ol yani :pppp

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öğüt, teselli, telkin... Yok ya, işe yaramıyor harbi.

      Sağlam durmak lazım. Çok teşekkür ederim. :)

      Sil