19 Aralık 2012 Çarşamba

24 Oldu İyi Mi?

Sevgili insancıklar, bugün itibariyle bu hayattaki yirmi dördüncü yılımı da doldurmuş bulunmaktayım. Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkür ederim öncelikle.

Can dostum güzel insanlar ve aynı zamanda ev arkadaşarım olan adaşım, kankam, Cengo ve Çora'nın sponsorluğunda gerçekleşen sürpriz partimizin özeti aşağı yukarı bu sayfadaki görsellerde olduğu gibi. O yüzden detaya girmek istemiyorum. Hayvan gibi yedik, içtik işte. Daha ne olacağıdı? En kötü günümüz böyle olsun inşallah.

Yaşamak böyle anılar sayesinde anlamlı oluyor işte. Doğum günümü çeşitli şekillerde kutlayan herkese teşekkür ederim. Geceyarısında kutlayan ve birinciliği kimseye kaptırmayan süper insana mesela, sonra sabahın köründe ben daha uykudayken yazdığı mesajlarla kutlayan ve rüyamın kısmen gerçekleşmesini sağlayan güzel insana, sonra arayıp sesimi duymak isteyen o müthiş insancıklara, sonra benim için beş saniyelik doğum günün kutlu olsun mesajlı videosu çeken kendisi gibi gönlü de kocaman güzel insana ve daha nicelerine... Hadi beni geçtim de sizler de iyi ki varsınız lan. Bu yazıyı okuyan okumayan herkes, iyimizle kötümüzle iyi ki hepimiz varız. Yatın kalkın bana dua edin, ben olmasaydım bugün evrene bu kadar pozitif enerjiyi kim gönderecekti ha, sorarım size. :)

Şen geldim, şen gidiyorum. Sizler de şen olun. Hem daha okula ilk başladığımızda ne öğrendik biz? Neeşeli ol kiii genç kalasııın, buu Dünya'dan da zevk alasııın...

Hoşça kalın, mutlu kalın efem.

11 yorum:

  1. Artık çok geç ama banane yeaa, kutlayacağım ben!
    Nice yaşlara beyefendi.
    (ps,hala pozitif enerji kusuyorum)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gecenin iki buçuğunda yazmışsın, süper! Her ne kadar 19 Aralık'ta doğmuş olsam da doğum vaktim o saatmiş. Teşekkür ederim. :))

      Sil
    2. Hadi canım! Bir şeyi tutturabilmişim demek? Harika :D

      Sil
  2. Sevdiklerinle birlikte daha nice mutlu yaşlara:)

    YanıtlaSil
  3. Ay kıyamam, daha 24 ya, pozitif mozitif diyo, yazık :)))

    Şaka bir tarafa "iyi düşünürsen hep iyi gider", güzel bir hayat dilerim meslekdaşıma.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gençliğimi kıskanmayınız efendim lütfen. :p

      Güzel dileğin ve düşüncen içinse teşekkür ederim. :)

      Sil
  4. Mustafa hep böyle mutlu ve neşeli olmanı diliyorumm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sırf sen istediğin için bunu hep aklımda tutmaya çalışacağım Aydan başkan, tamamdır. :)

      Sil